Zoekmachine optimalisatie

Wilt u beter gevonden worden in Google?

Wat kunnen we voor u doen?

Door gebruik te maken van  zoekmachine optimalisatie (SEO), zorgen wij dat uw doelgroep u weet te vinden. Door u te richten op de zoekwoorden die zij gebruiken wanneer ze uw producten of diensten zoeken trekt u meer bezoekers. Dit zorgt voor meer klanten en dus meer winst.

 

On site seo icon

on Site seo

 

Lokale seo icon

lokale seo

 

Off site seo icon

off site seo

 

ADvertenties icon

advertenties

 

Onze aanpak

 

Hoe wij ervoor zorgen dat uw website hoog in Google komt te staan.

 

Onze aanpak wat betreft SEO is zeer grondig en doordacht, geen twee klantstrategieën bij inDSGN zijn hetzelfde.
Maar het uitgangspunt is simpel: we gebruiken een breed scala aan gegevens en bewezen strategieën om te zorgen voor maximaal resultaat.

We hebben een analytische benadering wat betreft ons SEO werk. Onze strategieën zijn gebaseerd op concrete data, zodat we in staat zijn om de meest efficiënte, resultaatgerichte SEO campagnes te creëren die mogelijk zijn. En onze klanten worden bij elke stap geraadpleegd, waarbij hun rendement op de lange termijn altijd de eerste gedachte in ons hoofd is.

Omdat we ons houden aan de richtlijnen voor webmasters van Google kunnen klanten van inDSGN met een gerust hart naar bed, wetende dat hun resultaten duurzaam zijn en dat elk uitgegeven euro een investering is voor het heden en de toekomst.

Zo zien onze seo campagnes er ongeveer uit

 

Elke branche is anders, daarom is een aanpak op maat nodig. Ook heeft elke klant verschillende ambities en budgetten tot zijn of haar beschikking. Daarom zijn geen twee campagnes hetzelfde en kunnen strategieën soms aanzienlijk verschillen. Er is echter een zeer algemeen model dat de meeste campagnes tot op zekere hoogte naleven:

Fase 1

 

Stap 1

Overleg met de klant

Samen met de klant gaan we in overleg om zo een helder beeld van het bedrijf te krijgen; de producten of diensten, de doelgroep, eerdere of huidige strategieën, visie voor de toekomst, huidige branding etc. We zullen ook een volledige evaluatie uitvoeren van de problemen rondom de website.

U
Stap 2

Concurrentie onderzoek

Ons team kan elke website grondig analyseren en uitzoeken waarom het hoger of lager staat dan een andere site die dezelfde zoekwoorden in de zoekmachines target. inDSGN voert concurrentie onderzoek uit dat specifiek is voor uw branche, waarbij wordt vastgesteld wie momenteel uw concurrenten zijn, wie de ‘hoofdrolspeler’ binnen uw branche is en wat zij hebben gedaan om daar te komen.

Stap 3

Klantonderzoek

We gebruiken de kennis die in de eerste twee stappen is opgedaan om te onderzoeken hoe uw klanten op zoek zijn naar producten of diensten die u levert.

Stap 4

Website Audit

We zullen een uitgebreide website-audit uitvoeren om problemen te identificeren en verbeterpunten in kaart te brengen.

Stap 5

Keyword Research

Met de gegevens die in de eerste vier stappen zijn verzameld en andere statistieken zoals zoekvolume, zoekacties en relevantie stellen wij een lijst met zoekwoorden op die we gebruiken om te ranken binnen Google.

Stap 6

Evaluatie van de content en de gebruikerservaring (UX)

De volgende stap is het beoordelen van uw website op de zogenoemde UX (user experience) oftewel: gebruikerservaring. En mogelijke verbeteringen in kaart te brengen welke wij zelf toe kunnen passen door middel van onze eigen grafische ontwerp- en webdesign mogelijkheden.

Stap 7

Onsite optimalisatie

Op basis van de resultaten van de eerste zes stappen gaan wij onsite-optimalisatie plannen en uitvoeren. Dit zijn de zaken welke mogelijk aan bod komen:

 • Aanpassen van de huidige pagina architectuur (de hiërarchie van de website pagina’s en de manier waarop gebruikers navigeren op uw site)
 • Metadata optimalisatie
 • Interne linkbuilding optimalisatie
 • Optimalisatie van Alt-tags en
 • Canonical tags (controleren, implementeren of verwijderen)
 • Op de juiste manier het robots.txt bestand instellen
 • Implementatie van 301-omleidingen
 • Correctie van 404 pagina fouten
 • Sitemap optimalisatie
 • Correctie van defecte code binnen de website
 • Correctie van andere fouten aan uw website die zijn gemeld in Search Console, zoals problemen met mobiele compatibiliteit of trage laadtijden
 • Creëren en uploaden van eventuele aanvullende SEO-specifieke code
Stap 8

Verwijdering van dubbele content

inDSGN zal alle dubbele inhoud van de site verwijderen.

Stap 9

Creëren van SEO vriendelijke content

U kunt er voor kiezen dat inDSGN SEO vriendelijke content creëert of u raadpleegt over de creatie van dit soort SEO geoptimaliseerde content.

Stap 10

Externe Backlink Analyse

Wij zullen uw backlink profiel analyseren met als specifiek doel het identificeren van link-spam. Link-spam die wordt ontdekt, wordt verwijderd of ‘disavowed’ (als ongewenst verklaard aan Google). In overeenstemming met de door Google uitgebrachte Penguin 4.0 algoritme-update negeert Google nu enkele link-spam door simpelweg deze niet mee te tellen in de ranking zonder uw website daardoor te benadelen zoals vóór deze update wel het geval was. Hiermee wordt rekening gehouden tijdens dit proces.

Stap 11

Interne linkanalyse

We zullen de interne linkstructuur van uw website beoordelen en eventueel aanpassen, om ervoor te zorgen dat ‘link juice’ wordt gedistribueerd naar de belangrijke pagina’s vanuit pagina’s met een lage prioriteit.

Op basis van de inzichten welke wij verkrijgen door de grondige SEO audit, gaan we vervolgens een plan van aanpak op maat maken om een zo effectief mogelijke SEO-campagne op te stellen.

Stap 12

Google mijn bedrijf vermelding

inDSGN zal u helpen met de Google Mijn Bedrijf-profiel te optimaliseren en ervoor zorgen dat deze up-to-date is.

Fase 2

Na de voltooiing van fase één, zullen we de campagne richten op het verhogen van, onder andere, de onderwerpautoriteit en domeinautoriteit van de site. Dit doen we door een combinatie van linkbuilding / online PR, het creëren van informatieve content, de implementatie van gestructureerde data (zoals schema) en mogelijk een mate van social media management.

Linkbuilding

Linkbuilding is een vorm van online PR en is een cruciale SEO-strategie. Linkbuilding is een strategie die de meeste bureaus verkeerd doen door goedkope links bij louche sites te kopen. InDSGN zorgt enkel voor relevante en hoogwaardige backlinks.

Social Media

We kunnen een kleine social media campagne aanbevelen om uw SEO marketingstrategie direct te ondersteunen

Content Creatie

Indien uw afgenomen pakket deze optie bevat zal inDSGN zinvolle, interessante en aantrekkelijke content leveren voor uw website.

Doorlopende Website Analyse

We zullen de prestaties van uw site nauwlettend volgen. Onze gedetailleerde inzicht van gegevens stelt ons in staat om in te spelen op het gedrag van gebruikers op uw website, waardoor we de campagne waar nodig kunnen aanpassen en effectiever kunnen maken.

Wat kost het?

Geen twee campagnes zijn hetzelfde. Dat komt omdat geen twee klanten hetzelfde zijn. Elke campagne is afgestemd op de individuele behoeften van onze klanten: hun doelstellingen, branche  en budgetten. Daarom bieden wij geen vaste prijspakketten aan.
Wij streven er naar om een van de toonaangevende ontwerp- en digitale marketingbureaus in de regio te worden en al onze diensten zijn afgestemd op de specifieke behoeften van de individuele klant. We geloven ook dat we een van de meest betaalbare bureaus zijn. Wij zijn van mening dat elk bedrijf het beste verdient, en daarom zullen we ons best doen om u een zeer aantrekkelijke offerte aan te bieden.

Vanwege uw specifieke doelstellingen hebben we een telefonisch of persoonlijk gesprek nodig voordat we u een prijsopgave kunnen geven. Deze is uiteraard volledig kosteloos en vrijblijvend.

inDSGN werkt volgens hoge standaarden. We willen langdurige relaties opbouwen met al onze klanten.
Onze SEO aanpak is gericht op duurzame bedrijfsgroei en met deze gedachte in ons achterhoofd stellen wij een offerte voor u op.

 

Omdat u zo ver bent gekomen op deze pagina heeft u duidelijk interesse in onze diensten.
Waarom belt u ons niet even? We zullen u waarschijnlijk een indicatie van de kosten per telefoon kunnen geven, zodra we een beter begrip hebben van uw behoeften.

Bel ons op: +31 6 362 558 07

Vraag een offerte aan

Geheel vrijblijvend

Of

Neem contact op

Voor al je vragen