Website Onderhoud

Het is van belang dat uw website na oplevering goed blijft werken.
Wanneer uw website niet wordt bijgewerkt en/of geupdate zal deze snel verouderen. Verouderde websites werken niet optimaal, en worden kwetsbaar voor virussen en hackers die gemakkelijk uw website kunnen binnendringen en ernstige schade kunnen aanrichten. Uw WordPress website volledig up-to-date te houden is dus  geen overbodige luxe.

”Maar ik kan toch ook zelf updates uitvoeren?”

Dat kan zeker, maar het is lang niet zo eenvoudig om enkel up ‘update’ te drukken. Ook bij updates van de thema’s, plugins en WP core kan er veel fout gaan, ze kunnen elkaar namelijk ook in de weg zitten. En dan kan het zo zijn dat uw website volledig zijn functionaliteit verliest, om dit op te lossen zal u een webdesigner moeten inhuren en een uurtarief moeten betalen. En in het ergste geval heeft u ook geen recente backups gemaakt…

Updates

Het updaten van uw website kunt u vergelijken met een auto, krijgt deze kleine en grote onderhoudsbeurten dan is er niks mee aan de hand.
Dit kunt u vergelijken met het updaten van uw website. Door onderdelen te vernieuwen of te vervangen worden ook hier potentiële problemen verholpen voordat ze ontstaan.

Backups

Wanneer uw website gebreken vertoont om welke reden dan ook, is prioriteit nummer 1 eerst dat de website weer werkt. Dit doen we door dagelijks backups te maken van uw website en op een externe server op te slaan. Pas achteraf is er alle tijd om te kijken waar het precies fout ging.

Beveiliging

Wij voeren wekelijks een ‘security scan’ uit op uw website waarbij er gecheckt wordt op virussen en malware. Ook wordt er gecheckt of uw website om welke reden dan ook op een ‘blacklist’ van services als Google Safe Browsing, Norton Safe Web, ESET is gekomen.

Licenties

Tijdens de ontwikkeling van uw website maken wij gebruik van meerdere betaalde plugins en thema’s. Wij beschikken over een “developer license” waar wij jaarlijks voor betalen. Met die licentie kunnen we updates van de betaalde plugins en thema’s voor klanten blijven uitvoeren. Zo lang uw onderhoudscontract bij inDSGN loopt blijft u profiteren van de updates en hoeft u deze licenties niet zelf aan te schaffen.

Google Analytics

Alle informatie over het gebruik van uw website door bezoekers in een overzicht.
Overzicht van een groot aantal zaken zoals; website bezoeken, terugkerende bezoekers, bezoeken via social media, bezoekers via zoekmachines, pageviews, duur van websitebezoeken en bounce rates.

Database Cleaning

Wekelijks schonen wij de database van uw website op, zodat deze met een optimale snelheid blijft functioneren. Onnodige files zoals welke alleen plek innemen worden verwijderd.

Aanpassingen

U krijgt 1 uur per maand tegoed bij ons voor het maken van aanpassingen zoals het toevoegen en verwijderen van teksten, afbeeldingen en nieuwe pagina’s. U levert, wij plaatsen.

Rapportage

Elke maand wordt er een gedetailleerd rapportage verstuurd via de mail met alle onderhoudsactiviteiten die zijn uitgevoerd deze maand op uw website.

Email Support

U kunt ons altijd met al uw vragen en problemen mailen en u ontvangt antwoord binnen 24 uur.

Voorkom onverwachte kosten met onze

Website Onderhoudspakketten

Zoals u gewend bent van inDSGN hebben wij ook hier een oplossing op maat. Betaal een jaar vooruit en ontvang 10% korting!
*de prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Standaard Pakket

Jaarlijks
45/m
 • Software Updates: Thema’s, Core, Plugins
 • Dagelijkse Backups
 • Beveiliging & Monitoring
 • Database Schoonmaak & Optimalisatie
 • Licentiekosten
 • Maandelijkse Rapportage
 • Email Support

Standaard Pakket

Maandelijks
50/m
 • Software Updates: Thema’s, Core, Plugins
 • Dagelijkse Backups
 • Beveiliging & Monitoring
 • Database Schoonmaak & Optimalisatie
 • Licentiekosten
 • Maandelijkse Rapportage
 • Email Support

UW WEBSITE ONDERHOUD OVERLATEN AAN SPECIALISTEN?

Laat dan hieronder uw gegevens achter en u krijgt snel een vrijblijvende offerte.

Ik ga akkoord met de Privacyverklaring